DannyDSB

- Spadasin legendar (Naruto) -

Echipa Anime Kage

The loneliest people are the kindest.

The saddest people smile the brightest.

The most damaged people are the wisest.

Melodii favorite?

O scurtă descriere?

 • Un tânăr care probabil nu va înțelege niciodată cum funcționează această "normalitate" de care vorbesc toți. Ce e ea? Un sentiment, o legătură care unește două sau mai multe obiecte pentru o eternitate? Știți ce, nu-mi pasă. Trebuie să fiu "normal" ca să trăiesc? Mă ajută ea să mănânc? Screw that! În fine, m-a cam luat valul nițel, gomen nasai. Ce să zic despre mine... Eh, un puștan căruia îi place să traducă (acesta fiind unul dintre hobby-urile sale), programator în devenire (deși sunt pretty skillful, doar ca să mă laud oleacă) și probabil mulți ar ști asta deja, dar sunt precum unul dintre acele gheme de blană pe care aproape toată lumea le adoră. Cum se numea... A, da, pisicuță. Sunt precum o pisicuță, mă îndrăgești, te voi îndrăgi, mă dai la o parte, te evit, mă ataci... ei, aici nu mai fac precum pisicuța, care probabil ar fugi și ar evita acea persoană. Nu, nu, eu zgârii. Și ai grijă, am gheare de leu, nu pernuțe pufoase.
 • Ce îmi place să fac? Să programez (nu prea am un meniu special, prefer să fiu precum vremea, imprevizibil), să joc jocuri video (deși nu am o mare varietate, probabil degetele de la o mână mi-ar ajunge să număr jocurile care îmi plac și pe care le joc mereu cu mare drag) și să traduc (în mare parte, și probabil așa cum au observat unii, serii care nu sunt așa cunoscute, poate chiar aproape deloc).
 • Pasiuni? Hm... Aș zice că ador să citesc articole științifico-fantastice, astronomice. Ce subiecte, mai exact? Păi să vedem... Probabil extrem de puțini oameni au auzit despre articolele științifico-fantastice ale unor anomalii care încalcă orice lege a realității. Vă sună cunoscut unora? Permiteți-mi să vă luminez. "SCP Foundation". Ador articolele lor, jocul va fi unul dintre preferatele mele (poate ar trebui să zic mai degrabă "jocurile", but I'm gonna leave it like that). Unele chiar mi-au dat fiori, deși toate mă uimesc. Evident, nu le-am citit pe toate... încă... De ce mă atrag? Fiindcă arată că imaginația n-are limite, chiar dacă unele articole sunt bazate pe legende, cum ar fi SCP-096, SCP-173 sau SCP-106, anomaliile cele mai cunoscute de către toți fanii SCP. Așa, să trecem la următorul subiect, că dacă ar fi, aș putea vorbi despre SCP o eternitate. La fel și despre următorul most likely, dar voi încerca să scriu cât mai puțin că se plictisește lumea. Următorul subiect e astronomia. Nu mă prea fascinează faza cu toate acele calcule utilizate pentru a afla distanța dintre stele. Nope, I hate math. Mă fascinează faptul că acea dimensiune întunecată pe care noi o numim "vid" sau "neant" uneori e incredibil de vast. În prezent, astrologii au reușit să determine faptul că e mult mai larg de 93 de miliarde de ani-lumină în diametru, ceea ce mă fascinează, fiindcă nu cunoaștem probabil nici măcar 1% din această sferă neagră. Știm doar că majoritatea planetelor sunt elipsoide. Ce îmi place să citesc din domeniul astronomiei sunt articole despre noi descoperiri, planete cu potențial de a fi o altă casă pentru omenire. Iar la SCP, îmi place să le citesc fiindcă unele pot fi reale, ceea ce mă sperie de fiecare dată când citesc un articol sau mă joc unul dintre jocurile SCP-based (pe care apropo, le recomand cu mare drag, sunt grozave).
 • Am încercat de toate la viața mea, am avut canal de YouTube (cred că ar trebui să pun "canale" fiindcă am avut 4, dacă nu mă înșel, n-au fost cine știe ce, eram un mucos de vreo 12 ani când am început să fac cunoștință cu entertainment-ul), am compus muzică (Dubstep, doar Dubstep), deși am cam dat la o parte măiestria mea de artist muzical. A, chiar, am încercat și să fac un program gen Facebook (viciul din ziua de azi alături de Instagram și aplicația aia de dansezi sau faci nu știu ce pe o anumită melodie al cărei nume îl uit mereu, parcă TicTak) și nu mi-a ieșit. Am renunțat când am dat de ceea ce urăsc chiar și în ziua de azi ca programator, partea de networking. Nu zic că o urăsc la maxim, deoarece acum depindem toți de internet, doar că nu am reușit să înțeleg prea bine cum funcționează, oricât aș fi încercat.
 • Ce semnifică acel "DSB" din nickname-ul meu? DubStepBoy; numele unuia dintre canalele mele vechi de YT. Dacă l-am creat pur și simplu? Absolut deloc! Numele de "DannyDSB" e dovada că niciodată n-am să uit ce am făcut ca să ajung unde sunt în ziua de azi și toată experiența dobândită pe parcurs. Reprezintă legătura dintre mine și toate acele personalități diferite, ca și cum aș avea personalitate multiplă. Dacă vă uitați la poza mea de profil (care sigur v-a sărit în ochi de cum ați intrat pe pagină) veți observa că e o bălmăjeală de culori și un mare "DSB" pus cu font șmecher în mijloc. Nu e doar o clonă eșuată a curcubeului, ci ceea ce mă reprezintă. Toate sentimentele pe care le-am avut de-a lungul anilor de exploatare a acestui internet, toate domeniile în care mi-am băgat nasul, toți oamenii minunați care m-au sprijinit și care îmi vor fi pentru totdeauna dragi, lacrimile și zâmbetele adunate de-a lungul vieții înainte ca "DannyDSB" să apară pe lume. Acest om, pe care toată lumea îl strigă Danny, DSB, Dani, sau mai știu eu cum, e... eu. E ceea ce mă face să gândesc pozitiv și să țin capul sus de fiecare dată când văd cât de nesimțită și de nemiloasă poate fi viața uneori. Ca DannyDSB uit de partea negativă a vieții și continui să străbat calea destinului. Ca DannyDSB trăiesc viața din plin. Ca DannyDSB mă simt... eu însumi. Fani Date A Live, vă sună cunoscut? Unora poate da, altora poate nu. Însă, permiteți-mi să vă luminez pe toți. Personajul anime pe care îl voi avea în suflet o veșnicie... Tokisaki Kurumi. De ce? În serie, ea deține puterea de a controla timpul, inamicul oricărei ființe. Acum am ocazia să vă răspund și la întrebarea "De ce ador Date A Live". O ador (care e cam puțin spus) deoarece m-am regăsit în Kurumi. Nu-mi pasă ce vor zice alții, poate că cei cunoscători mă vor contrazice, dar pentru mine e specială fiindcă a avut parte de suferințe nemărginite până să ajungă unde trebuie. Și spre deosebire de mine, ea a trecut prin acele clipe necruțătoare de una singură. Asta e ceea ce m-a impresionat și m-a făcut să îndrăgesc acest personaj, cu toate că e unul fictiv. Desigur, am să vă luminez cu privire la legătura dintre personalitățile mele multiple și ea (stați liniștiți, nu e spoiler). Puterea de a controla timpul e exploatarea numărului de axe temporale. În dimensiunea zero (așa o numesc eu) se pot întâlni personalitățile sale din diferite perioade ale vieții sale. Pentru mine, acea dimensiune e reprezentată de logo-ul meu "DSB".
 • Ok, simt că am luat-o pe arătură cu sentimentalismele. Îmi cer scuze. Ups, acum mi-am amintit, mai sus scrie "O scurtă descriere", dar eu am compus un roman. Ei, asta e, cine dorește să citească și n-are ce face mai bun cu timpul său, e invitatul meu. :))) May the cruel time show you the bloodstained path to an absolute victory! Danny out!

Waifus?

 • Tokisaki Kurumi, Yoshino Himekawa, Natsumi, Itsuka Kotori - Date A Live
 • Onishima Homare, Amatani Mutsu - Sounan Desu Ka?
 • Koga Yuika, Ootori Koharu - Kawaikereba Hentai demo Suki ni Natte Kuremasu ka?
 • Firo, Melromarc Melty - Tate no Yuusha no Nariagari (sunați la FBI)
 • Lacia - Beatless
 • Wang Teria, Wang Kochou - Kishuku Gakkou no Juliet
 • Nakano Miku, Nakano Nino - Gotoubun no Hanayome
 • Shiina Mashiro - Sakurasou no Pet na Kanojo
 • Yashiro Nene - Jibaku Shounen Hanako-kun
 • Nemesis - Infinite Dendrogram
 • Sora - Yosuga no Sora

Da, toate seriile de mai sus sunt pe site. ^-^

Pentru ce sunt cunoscut?

 • hardcore lolicon (FBI e pe drum, sper)
 • iubitor de serii ecchi, harem (nu toate, evident, le urăsc pe majoritatea celor care au mild-nudity)
 • sunt primul care a îndrăznit să aducă o serie hentai pe site :)))
 • fan înrăit al seriei Date A Live
 • Eminescu v2.0 (romancierul din mine se dezlănțuie când trebuie să scriu știrea pentru finalul unei serii)

Ai intrat cumva pe chat și nu știi cum stă treaba pe acolo? Atunci, dă-mi voie să te ajut cu niște sfaturi:

 • Nu ne adresăm unul celuilalt cu „bă”, „fă” sau alte chestii de genul ăsta. E prea barbar!
 • Nu ai voie să dai spoilere! Altminteri, vei primi ban instantaneu. Vorbesc serios!
 • Nu se înjură. Suntem oameni civilizați.
 • Sarcasm sau glume? Da, facem de-astea mai mereu, dar nu sărim calul.
 • Vrei să propui o serie pe care ai dori-o tradusă? Click aici pentru a sugera o serie.
 • Ai vreo întrebare de genul „Când apare următorul episod din...”? Suntem aici să te lămurim. Dar nu întreba același lucru de zeci de mii de ori. Te rog, e enervant.
 • Vrei să mi te adresezi? Suntem prieteni, îmi poți spune „Danny”, „Dan”, „Dani”... Oricum, nu mă supăr, dar să nu fie prea deplasat de numele meu, please.
 • Vrei să folosești vreo comandă? Ai nevoie de cont pe chat. (contul de chat este diferit de cel de pe site)
 • Vrei să îți pui o poză la contul de pe chat? Apasă pe numele tău și alege orice dorești (una acceptabilă, of course)
 • Vrei să îți schimbi culoarea numelui tău pe chat? Ai acel buton de deasupra barei unde scrii mesaje un cerc pe jumătate plin. Apasă pe el și introdu un cod HEX (ex. 12a34b). Ai eroare? Nu se pune „#” la cod.
Nu știi nimic despre cei care sunt pe chat? Dă-mi voie să îți fac cunoștință cu acele persoane speciale:

 • Bogdanovix - Poate că nu intră prea des pe chat, dar și când intră, parcă ar apăsa pe „Liniște, vă rog”. El este cel care a creat AnimeKage, site-ul pe care toată lumea îl îndrăgește, singurul loc în care mii de serii anime au fost, sunt și vor fi traduse de minunata echipă AK. <3
 • Josefin - Acea persoană mărinimoasă, căreia îi este milă de aproape oricine. (până o calci pe nervi, ceea ce nu recomand fiindcă ea poate fi mai rea decât apocalipsa însăși :)) ) Cea care m-a acceptat în echipa AnimeKage. Senpai-ul meu, mai pe scurt. <3
 • Bing021 - Tipul cu recomandările (cele mai bune). Probabil cel mai mare fan al Familiei Monogatari. Un tip super de treabă, harnic, descurcăreț și care ajută mereu cu cel mai mare drag pe oricine care a întâmpinat o dificultate la un episod sau dacă are nevoie de „o” recomandare. (De ce am scris „o” așa? Pentru el, „o” recomandare înseamnă o listă de minim 100 de serii anime superbe) <3
 • Th30n3 - El e mai mereu prezent pe chat, probabil cel mai mare gentleman pe care l-am văzut vreodată. El e cel care le întâmpină, le aplaudă și le oferă flori harnicelor domnișoare care traduc zi de zi sau chiar noapte de noapte. Îndrăgit, cunoscut și respectat de toți. Ai nevoie de o melodie frumoasă? Ce ai zice de... nu știu... sute sau chiar mii de melodii frumoase? El e omul potrivit căruia să-i ceri. Oferă bucuros orice melodie îi vine pe moment. <3
 • Hayuko - Domnișoara care, odată ce a intrat pe chat, nu te mai poți opri din râs. Garantez asta. Și nu doar ea, multe alte persoane au acest efect de-ndată ce au intrat pe chat. De obicei intră seara. Ce pot spune, o domnișoară harnică precum o albinuță. De obicei, am văzut-o postând seara târziu. Dar, ce are? Fiecare are programul său de lucru. <3
 • Pueppi - Altă domnișoară harnică. Preferă să lucreze seara la traduceri deoarece, și are mare dreptate în privința asta, seara poți sta liniștit cu laptopul în brațe sau la calculator, traducând o frumoasă serie anime în timp ce asculți o melodie care îți face corpul să tresară și să înceapă să se „bâțâie”. :)) <3
 • Vero96 - Ai îndrăznit să pui vreun spoiler pe chat? Eu unul zic să apeși pedala de accelerație și să fugi cât mai poți. Poate este o fată super de treabă cu care te înțelegi foarte ușor (și hărnicuță, desigur), dar supărând-o e ca și cum ai apăsa butonul de „Vreau să primesc ban” fără nicio ezitare. Ea este cea care dă cu ciocanul (banează) fără milă deoarece ține la chat și vrea să îl păstreze curat și spoiler-free. <3
 • AlfaSirius - Tipul cu arhivele. Apare și dispare când te aștepți mai puțin, fie năvălind asupra chat-ului cu o glumă de te face să te tăvălești pe jos de râs, fie cu o vorbă înțeleaptă. <3
 • Rim - Domnișoara care mereu intră pe chat cu zâmbetul pe buze și împrăștie acea veselie asupra tuturor celor prezenți. Bineînțeles, dacă o superi, mai bine fugi. Banează fără pic de ezitare (desigur, doar pe cei care merită). Și nu recomand să o superi. <3
 • NeftyChan12 - De fiecare dată când apare pe chat, spune „Hoy! ^-^”, lucru care mă duce cu gândul la micuțul Naruto (așa e poza ei pe chat). O fată veselă, care nu apare prea des pe chat. Dar și când apare, începe distracția și veselia. <3
 • Ale086 - Cea care apare oricând dorește pe chat. Biata fată recomandă mai mereu Tales, dar nimeni nu o ia în serios (don't know why). O fată super de treabă. Aparent, cică îmi e Onee-chan :wut1
 • Fenii - Tip super de treabă, deseori zice că mulți sunt împotriva lui :))) <3
 • Mamaie - Mama/Bunica mea :))) Îi tot cer să-mi arate arborele genealogic, dar spune că mai bine nu-l văd, pentru binele meu. Nici nu știu câți frați și surori am. Poate am o mamaie/mamă, dar nu am un tataie/tată. Cică vrea să-i aduc o noră. Nu se va întâmpla până nu-mi aduce și ea un tataie/tată. :))) <3
 • Moniq - Fată de treabă, uneori înfricoșătoare, alteori extrem de amuzantă. Un mic pont, dar să nu ziceți că eu v-am spus asta: Nu îi spuneți "Moni", probabil veți regreta în următoarea secundă. (P.S.: Aveți grijă, dă cu papucul) <3
 • Adi889 - Noul coleg de echipă. Hm... prietenaș, ce să zic despre tine? Poate că ești un tip super de treabă, ne înțelegem al naibii de bine. Nu te știu IRL, dar pe chat ești super ok, glumeț când e nevoie, serios și când e nevoie, și când nu trebuie. :)) <3 
 • The3XTR3M3 - Extrem nii-san (da, eu îi sunt onee-chan) (nu întrebați), supărat că nu împart lolitele cu el, că cică eu am prea multe, dar când vine vorba de lolite, niciodată nu-s prea multe, deci ha Kappa. Amuzant, glumeț și un nii-san mai bun decât orice alt model de Nissan. :))) <3
 • ImEzreallyBad - Conița Ecchi a echipei, o fată FOARTE de treabă, ne înțelegem perfect, evident, mai scoate cureaua uneori dacă fac ceva greșit (help), dar în rest, suntem mai bine decât ok. Ține-o tot așa cu seriile ecchi, Ez, te susțin :SeemsKappa (P.S.: Show her some love pentru toate seriile superbe pe care vi le aduce, fie ele ecchi sau nu) I se zice să facă știri mai serioase, but who cares? Nu eu, asta-i clar! Lasă-ți frâu liber imaginației, Really (vine cureaua Kappa), fă acele știri să se prăpădească ele înseși pe jos de râs :))  <3
 • Îmi pare rău dacă am omis pe cineva, sunt la fel de inteligent precum o bucată de parchet. :))) (amintiți-mi dacă e nevoie <3 )

Ce serii ador?

 • Date A Live (toate sezoanele) - Seria mea de suflet
 • Shuumatsu Nani Shitemasu Ka - O serie absolut superbă
 • Granbelm - A doua serie de suflet
 • Assault Lily: BOUQUET - A treia serie de suflet
 • Jibaku Shounen Hanako-kun - A patra serie de suflet
 • (Deocamdată doar astea. Poate vor apărea altele pe viitor)

Date A Live

Acest profil a fost actualizat pe 19.10.2020 (09:35)

  DannyDSB
  21 / M / Drobeta Turnu Severin
  Membru din 31 decembrie 2018

  Lasă un comentariu!

  Dacă nu lași comentarii relevante, îți vor fi șterse și vei pierde puncte.

  Mulţumiri: (la ora )

  Membri care au mulţumit:

  Fani anonimi:

  Nu sunt comentarii. Nu vrei să fii tu primul?

  Comentarii:

  - # - comentariu neaprobat
  voturi
  Episoade anunţate
  28 februarie, 08:38
  Anunţat de
  28 februarie, 14:00
  Anunţat de
  Cei mai activi membri ai lunii

  Traducere
  79
  50
  27

  Encoding
  269
  33
  15

  Editare
  6
  5
  1

  Verificare
  163
  53
  34

  Hall of fame
  Loading...
  Page generated in 0,13688 seconds.